Nasa

Jueves, 7 de octubre de 2004

Nasa

Rockero

Viernes, 17 de septiembre de 2004

Rockero

Adiós

Jueves, 9 de septiembre de 2004

La muerte golpea inesperadamente y hasta se permite carambolas funestas que se acumulan en un solo día. Se han ido Matías Prats, el genial pastelero Escribà y el crítico y estudioso televisivo Josep Mª Baget Herms. Los de la profesión, recordaremos con respeto a Baget por su ponderación, honestidad y documentación. Una auténtica excepción en el denostado premio de los críticos. Se le echará de menos. Amela, ahora sólo quedas tú.

La risa

Martes, 7 de septiembre de 2004

La risa

Las dudas de una seguidora

Jueves, 2 de septiembre de 2004

Por su interés antropológico, reproduzco un correo que me ha enviado una de las seguidoras más fieles y antiguas del Terrat.

«Hola Andreu!
K tal? Així, en general. Avui dia 1 TOTHOM pregunta el mateix! Jo porto treballant tot l'agost! Deu ser per això k hi ha coses k no entenc:
-avui m'he enterat k les eleccions als EEUU són al novembre! Però k fan ja fent festes amb senyors grans amb barrets ridiculs? I les filles demanant el vot pels pares!
-"La casa de tu vida" no s'hauria de dir millor "La casa de los nombres raros de tu vida"? Però qui més es diu Nabor, Amneris o Mei?
-l'altre dia vaig veure un DVD d'un tio k canta blues. M'ho va passar 1 tio del gym, ara no sé si perque m'ho kedes o perque li tornés. Jo no li torno! Perque està bé, el DVD no el tio. Bé el cas era k sortia Eric Clapton (era l'any 1997), s'asembla cada cop + a Joan Eloi o m'ho sembla a mi?
-Joan Puigcercós podria ser Quim Monzó + Javivi?
-per què l'anunci de Balay és tan llarg i s'asembla tant als de Nadal? Volen ser 1ers. Fins i tot k El Corte Ingles?
I per últim, la gent no dorm si no saben on treballaràs l'any k vé? Si s'ha de picar un altre numero de canal al mando es fa I PUNT, I DEIXEU EN PAU A LA GENT! Per cert, hi ha algun canal on no t'hagin "colocat" aquest estiu? A la tele del Justo potser?
Perdó per les molesties pero la gent del meu voltant ja no m'aguanten, no m'entenen. I potser tu tampoc! Bones tardes. Anna»